Locatie

Recreatiegebied “de Groene Heuvels” ligt in Ewijk op slechts 10 minuten vanaf Nijmegen en is vrij toegankelijk als wandelgebied. Tijdens TomoParty zal het omcirkelde gedeelte op onderstaand plaatje afgezet zijn als evenemententerrein. Voor de veiligheid en privacy van onze bezoekers gebeurd dit grotendeels met geblindeerde hekken. Je kunt gebruik maken van de zwemplas om lekker relaxt te zwemmen. Het water is van uitstekende kwaliteit en zeer helder. Er is geen stroming.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid als je met de auto komt. Met het OV? Ga met de trein naar NS-station Wijchen! Neem daar onze shuttlebus. Deze rijdt vanaf NS-station Wijchen naar TomoParty en weer terug! Gezellig met andere con-gangers in de bus 🙂 . Voor meer vragen en antwoorden over het vervoer en bereikbaarheid kijk je op de routepagina.

Tijdens TomoParty zijn er verschillende kramen, picknickkleden, beachgames, sanitaire voorzieningen, tenten, horeca, muziek etc aanwezig, zodat je als bezoeker van alle gemakken voorzien bent.

Parkeren is mogelijk op het betaalde parkeerterrein aan de Ficarystraat, of gratis op NS-station Wijchen (en neem vanaf daar de gratis shuttlebus).
Het stallen van de fiets is kosteloos mogelijk in de onbewaakte fietsenstalling langs het strand.

Locatie Tomoparty

Strand Ewijk klein

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.