Route

Met het OV:

Reis naar station Wijchen en neem daar de GRATIS TomoParty shuttlebus. Deze rijdt vanaf station Wijchen naar TomoParty en weer terug.
Gebruik van de shuttlebus is voor TomoParty 2018 GRATIS voor onze gasten.

De shuttlebus rijdt tussen 13:00 en 15:00 vanuit NS-station Wijchen naar TomoParty.

Om 17:00 en 22:30 kun je weer opstappen om vanaf TomoParty naar het station te gaan.

Als je niet met de shuttlebus mee wil of op andere tijden wil aankomen of vertrekken kun je ook te voet gaan. Loop vanaf station Wijchen naar de Ficarystraat in Ewijk. Hou er rekening mee dat het een route is van 5 kilometer en dat je er dus bijna een uur op loopt.

Met de auto:

Navigeer naar de ficarystraat in Ewijk. Willekeurig huisnummer. Als je de bestemming bereikt zie je borden met “de Groene Heuvels”. Deze volgt je gedurende ongeveer 300 meter tot aan de slagbomen. Als je de slagbomen door bent, kun je de auto parkeren en de borden “TomoParty” volgen. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.
De Ficarystraat is ontzettend lang. Als je geen borden met “Groene Heuvels” of “P-Tomo” ziet, rij dan gewoon door! Ze staan verder op. Het evenemententerrein ligt net na de brug over de snelweg!

Parkeren

Parkeren kan op twee manieren.

Betaald: Volg de route zoals hier boven staat bij “Met de auto”. Je parkeert direct aan het evenemententerrein en betaalt €5,- ongeacht hoe lang je parkeert.

Gratis: Navigeer naar NS-station Wijchen (Stationsplein, Wijchen) en parkeer je auto daar GRATIS. Neem vervolgens de gratis shuttlebus naar TomoParty 2018. De opstaptijden van de shuttlebus staan hier boven vermeld.

Met de fiets vanaf Nijmegen:

Fiets vanaf Nijmegen naar industrieterrein Bijsterhuizen. Sla rechtsaf de Wilhelminalaan in. Ga de brug over en neem de eerste straat links. Dit is de Ficarystraat. Na ongeveer 4 kilometer ben je bij TomoParty.