Programma

Karaoke op het strand

Aan de andere kant van het strand, ver van de beats van DJ TomoBeatz!, staat een bijzondere tent. Soms komt er kattengejank uit en soms hemels mooi gezang….. Het is natuurlijk de karaoke! Dit jaar wederom aanwezig op TomoParty!

Beachgames 13:00 tot 17:30

Touwtrekken

Wie zijn er sterker? De heren van van Free! Of de dames van Working!!……?

Megatwister

Onder deskundige begeleiding (kuch kuch) van een TomoTeer meedoen aan de grootste Twistermat die je ooit hebt gezien? In cosplay? Jawel, dat is leuk!

Buitenvoetbal Tomo Style

Lekker een potje “voetballen” tijdens het feesten, meeten en eten door. Met een heerlijk zonnetje op je bolletje. Wie wil dit nou niet?

Smash the melon

Een geblinddoekte vriend die met een knuppel een watermeloen moet kapotslaan om hem daarna samen met je vrienden op te eten. Wat een straf….. 😉

Flick n Sticks

Het filmpje spreekt voor zich. Vette fun!

 

Optreden DJ TomoBeatz! 18:30 tot 22:30

De heren van DJ TomoBeatz! zetten TomoParty op hun kop. De hele dag draaien ze natuurlijk lekkere muziek, maar vanaf 18:30 gaat het dak er af (en ja, het is in de buitenlucht!). Gezellig feesten, dansen, loungen en genieten!

Zwemmen 13:00 tot zonsondergang

De Groene Heuvels staan bekend om hun heldere en schone water en is daarom zeer populair bij amateurduikers. Uiteraard kun je er ook gewoon lekker zwemmen. Tomo zorgt voor kleedkamers. Er zijn douches op het terrein. Het terrein is grotendeels afgezet met geblindeerde hekken zodat je helemaal jezelf kan zijn. Als de schemer valt kan er in verband met de veiligheid niet meer gezwommen worden.

Gameroom powered by GameRoomS.nl

Gamen op het strand met je voeten in het zand? “Dat kan toch niet?” “Dan zie ik toch niks?”. Bij ons wel! We regelen dit jaar voor het eerst een gameroom met veel (multiplayer-) games op het strand!

Beach catering

Diverse nieuwe horeca partijen gaan een menu aanbieden in zomerse sferen tijdens TomoParty. Allerhande lekkere hapjes met een zomers tintje Jij komt toch ook?

Japanse Markt 13:00 tot zonsondergang

Tijdens TomoParty zal er een grote Japanse markt zijn. O.a. Fabion, onze hoofdsponsor Red Dot Commerce en nog andere bekende (en minder bekende) dealers!

Barbeque 13:00 tot zonsondergang

Tomo zorgt voor een lekkere BBQ met voor ieder wat wils.
Lekker broodje hamburger? Check!
Salade en fruit? Check!
Worstjes? Check!